Kuinka kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen: Viisi vinkkiä menestykseen

  • by

Yhteisrahoitus hyvästä syystä

Perinteinen varainhankinta edistää suhteiden luomista, kun taas online-varainhankinta tekee vaivattoman levittää sanoa syystäsi ja tavoittaa ihmiset ympäri maailmaa. Jotkut menestyneimmistä hyväntekeväisyysrahastonkeruista käyttävät yhdistelmää online- ja offline-varainkeräyksiä.

Yhteisrahoituksen avulla voit tukea sydämellesi lähellä olevaa hyväntekeväisyyttä, ja siitä on tullut tärkeä varainhankinnan työkalu yksilöille ja pienille ryhmille. Se tarjoaa yksinkertaisen, tehokkaan tavan vastaanottaa lahjoituksia keneltä tahansa. Monet kääntyvät myös joukkorahoituksen varainhankintatapahtuman kustannusten maksamiseen.

Viisi strategiaa hyväntekeväisyyteen joukkorahoituksen menestys

Jos etsit tapoja viedä online-varainkeräyksesi seuraavalle tasolle, tämä joukkorahoitus voi auttaa. Alkuperäisestä vapaaehtoistyöstä sosiaalisen median kilpailuihin, alla jaamme hyväntekeväisyyteen tarkoitettuja varainhankintaideoita mihin tahansa tarkoitukseen, mikä voi auttaa sinua lisäämään lahjoituksia ja keräämään rahaa hyväntekeväisyyteen.

1. Keskustele voittoa tavoittelemattoman voittoa tavoittelemattoman organisaation kanssa

Vaikka ihmiset voivat hankkia rahaa voittoa tavoittelemattomille organisaatioille ottamatta yhteyttä niihin, on parasta ottaa yhteyttä ennen aloittamista. Tämä auttaa sinua noudattamaan kaikkia hyväntekeväisyysjärjestön esittämiä erityisiä varainhankintasääntöjä, koska jotkut voittoa tavoittelemattomat järjestöt ovat tiukat hyväntekeväisyysrahoituksen lähteistä. Se varmistaa myös, että keräät varoja oikealle voittoa tavoittelemattomalle yhteisölle – yhdellä voittoa tavoittelemattomalla voit olla kymmeniä erillisiä lukuja, joilla jokaisella on yksilöivä veronumero.

Kun otat yhteyttä auttamaan voittoa tavoittelematonta organisaatiota, muista:

• Kysy, onko heillä tulevia tapahtumia tai tarjouksia, joihin voisit olla osallisena muiden tukijoiden kanssa
• Kysy varainkeräysvinkkejä, joita he voivat jakaa
• Kysy, onko heillä mitään ilmaista swagia, jota voisit käyttää mainostamaan aiheitasi, kuten avaimenperät, puskuritarrat ja kynät.

2. Isännöi omaa varainkeruutapahtumaa

Onnellisista tunneista amatöörin taidenäyttelyihin, rahankeruutapahtumaideoista ei ole pulaa. Voit muuttaa melkein minkä tahansa tapahtuman mahdollisuudeksi kerätä rahaa hyvään tarkoitukseen – se vaatii vain vähän suunnittelua ja kekseliäisyyttä.

Varainkeruutapahtumat ovat loistava tilaisuus rakentaa suhteita yhteisöösi. Mitä enemmän vapaaehtoiset ja kannattajasi nauttivat tekemästään, sitä todennäköisemmin he tekevät enemmän siitä – tukevat asiaasi prosessissa.

3. Hanki vähän apua ystäviltäsi

 

Kun keräät varainkeräystä, kannattajat kysyvät usein, kuinka he voivat auttaa lahjoitusten lisäksi. Täydellinen vastaus? Pyydä heitä vapaaehtoistyöhön.

Jos vapaaehtoinen on upea leipuri, pyydä häntä leipomaan myytäviä esineitä, esimerkiksi lounas- tai päivällitapahtumassa. Voiko taiteilija lahjoittaa taidetta, jota voit myydä galleriatapahtumassa? Jos keräät rahaa urheilujoukkueelle, voiko valmentaja ja pelaajat järjestää iltapäivän urheiluleirin varainkeräilijäksi? Vapaaehtoisilla on loputtomia tapoja käyttää taitojaan tuodakseen rahaa hyväntekeväisyyteen.

4. Valtuuta muita tekemään oma ulkonäkönsä

Voit lisätä varainkeräilijän tavoitetta eksponentiaalisesti pyytämällä ystäviä ja perheenjäseniä jakamaan aiheesi heidän kontaktiensa kanssa. Kokeile yhtä näistä sähköpostimallista saavuttaaksesi tavoitteesi nopeammin ja tehdäksesi siitä niin vaivatonta, että muut voivat pyytää tukea.

5. Terävöitä strategiataitojasi

Haluamme auttaa sinua saavuttamaan varainkeräystavoitteesi, ja tarjoamme blogiimme varainkeräysvinkkejä, jotta se olisi helppoa. Jos haluat oppia lisää keräämään rahaa hyväntekeväisyyteen, tässä on muutama suosikki viestimme.

MUISTA ASIANMUKAINEN RAHANKERÄYSLUPA! – Jo ennen toiminnan aloittamista

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *